Цената на златото в последния ден от първото тримесечие остава

...
Цената на златото в последния ден от първото тримесечие остава
Коментари Харесай

Цената на златото докосва $2000 за тройунция

Цената на златото в последния ден от първото тримесечие остава съвсем непроменена, оставайки напълно билзо до значимата граница от 2000 $ за тройунция. Инвеститорите търсят сигнали за по-нататъшни дейности, в това число в очакване на публикуването на макроикономически данни в Съединени американски щати

Според данни за търговия в понеделник сутринта към 9:35 часа българско време цената на юнските фючърси за злато на борсата Comex в Ню Йорк се повишава с $1,7, или с 0,10%, до $1999,4 за тройунция.

На спот пазара скъпоценният жълт метал се продава по 1981,79 $ за тройунция, осведоми Тrading Еconomics.

Майските фючърси за среброто в това време нарастват с 0,16% до 24,03 $ за унция.

Динамиката на международните стокови и финансови пазари, наред с други неща, се дължи на упованията за идното издание на макроикономически данни в Съединените щати. Анализаторите считат, че приходите на популацията на страната през февруари са се нараснали с 0,2% по отношение на януари, а разноските - с 0,3%.

Освен това се чака публикуването на настоящия показател на потребителските настроения в Мичиган, който отразява степента на доверие на семействата в стопанската система на Съединени американски щати. Експертите считат, че показателят е паднал до 63,2 пункта от равнището от февруари от 67 пункта.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР