Цената на XRP отбеляза забележителен скок след знаковото решение от

...
Цената на XRP отбеляза забележителен скок след знаковото решение от
Коментари Харесай

XRP: Цената на алткойна продължава да спада – какво да следим

Цената на XRP означи незабравим скок след знаковото решение от 13 юли, потвърждаващо, че XRP не е класифицирана като скъпа книга.

Първоначалният хайп обаче стартира да отслабва, защото прибирането на облаги докара до загуба на забележителна част от тези облаги. Бил Морган, последовател и юрист на XRP , призна наклонността за прибиране на облаги, само че акцентира, че продажбата на XRP, която не е скъпа книга, е самостоятелен избор за облага.

В резултат на прибирането на облаги, цената на XRP спадна с близо 33% единствено за две седмици след правосъдната присъда. Въпреки забележителното рали след произнасянето на решението, в този момент XRP е изправена пред сериозно равнище на поддръжка.

По последни данни цената на XRP се е намалила с 5.20% през последните 24 часа, достигайки $0.625, отбелязвайки спад от 11.92% през последните седем дни. От решаващо значение за XRP е да резервира настоящето си равнище покрай $0.60, с цел да избегне по-нататъшни вреди.

Разгръща се завладяващ сюжет, защото графиката на XRP демонстрира евентуална бича дивергенция.

Това събитие демонстрира, че въпреки цените да са достигнали ново дъно, осцилатор като RSI не е последвал образеца им. Подобна обстановка подсказва, че мечият подтик отслабва и може би следва прекосяване към бичи надзор.

От друга страна, в случай че поддръжката на $0.60 не се задържи, XRP рискува да загуби всички облаги, реализирани след присъдата от 13 юли и може да се върне към предходния си диапазон с поддръжка и опозиция надлежно на $0.487 и $0.584.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР