Цената на водата в Аспровалта е ниска, само в случай,

...
Цената на водата в Аспровалта е ниска, само в случай,
Коментари Харесай

Колко струва бутилка вода в Аспровалта, зависи от това дали е топла или студена

Цената на водата в Аспровалта е ниска, единствено при положение, че се пие топла, съобщи Нова тв. Ако си поръчате студена вода, то цената й се повишава много. Причината по тази причина е скъпата сила.

Бутилка литър и половина вода, поръчана в заведенията е 1.30 евро. Водата не върви гратис с поръчано фрапе или гирос.

 

 Снимка: Pixabay

Фотис Фотиадис е притежател на минимаркет в Аспровалта. Той коментира по какъв начин стоят нещата с водата в заведенията.

„ В доста от тях носят вода в бутилка, само че вие можете да кажете: „ Не желая бутилирана вода, желая в кана “. Ако не кажете нищо, те ви я носят в бутилка и по-късно я прибавят в сметката, нищо че не сте я поръчвали. Просто би трябвало да я откажете и да поискате вода от чешмата ”, споделя Фотис Фотиадис, притежател на минимаркет в Аспровалта.

Водата в Гърция доближава двете крайности в цената си. 1.50 евро коства пакет от шест бутилки по 1,5 литра в супермаркета. По 1 евро върви единствено бутилка от същата вода от хладилника.

Продължава да важи въведеният в Гърция таван на цената на водата.

„ За изстудена вода от 500 мл таванът е 50 цента. Не е разрешено да я продаваме по-скъпо. Няма значение дали в супермаркета, или в заведението. Мога да кажа, че цената на водата не е проблем. Това май е единственият артикул, чиято цена не е скочила. Всичко останало бие всевъзможни върхове ”, акцентира притежателят на минимаркет.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР