Цената на водата трябва да се съобразява със социалните възможности

...
Цената на водата трябва да се съобразява със социалните възможности
Коментари Харесай

Елена Йончева: Искаме европейска лаборатория да извърши анализ на пътищата

Цената на водата би трябвало да се преценява със обществените благоприятни условия на хората. Това разяснява в студиото на "Още от деня " представителят на ПГ на "БСП за България " Елена Йончева във връзка днешните митинги пред КЕВР, до момента в който комисията заседава за повишаването в цената на водата. На въпрос дали днешният митинг се политизира от последователи на Българска социалистическа партия, Йончева разяснява, че когато хората стачкуват, партията й ги поддържаме и споделя по какъв начин този проблем може да бъде решен.

Елена Йончева разяснява и тематиката за какво от Българска социалистическа партия упорстват европейска лаборатория да извърши разбор на българските пътища и нямат доверие на българска такава.

Искаме европейска лаборатория, която не е имала бизнес в България, с цел да отпаднат всички подозрения за възможни зависимости. Не лабораториите, не строителите, контролът в лицето на АПИ е дискредитиран. Ние не упрекваме никого в корупция, споделяме, че желаеме експертиза от самостоятелна европейска лаборатория, съобщи тя.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР