Цената на родния токен на DeFi протокола Umami Finance (UMAMI)

...
Цената на родния токен на DeFi протокола Umami Finance (UMAMI)
Коментари Харесай

50% спад на UMAMI след неразбирателства в компанията

Цената на родния токен на DeFi протокола Umami Finance (UMAMI) спадна с близо 50% на фона на промени в механизма на плана.

Според информацията членовете на екипа са подали оставка от Umami Labs LLC. Също по този начин се загатва, че основният изпълнителен шеф е разпродал всичките си токени.

Разработчиците зад плана обявиха, че активите от хазната на протокола остават в сигурност и са под контрола на подписалите ги лица, които ще се подчиняват на напътствията на Umami DAO (децентрализирана самостоятелна организация) и нейните притежатели на токени.

Данните сочат , че основният изпълнителен шеф е разменил UMAMI притежанията си за стотици хиляди долари.

Според информацията идващите стъпки, които ще бъдат предпприети са правене на предложение до Umami DAO, с което екипът на плана (без основния изпълнителен директор) да продължи напред и да пусне трезори, както е планувано, като токена Umami ще има същите искания за доходи, както е дадено. Също по този начин бе споделено, че кодът, нужен за стартирането и действието на Umami, остава под контрола на DAO.


 


В началото на февруари Umami краткотрайно спря всички заплащания на притежателите на токени, базирайки се на регулаторни съображения. Това провокира известни полемики измежду членовете на общността, които обявиха, че продуктът наподобява прави противоположното на това, което по-рано сподели на евентуалните вложители.

Токенът UMAMI се търгуваше на цена от $11.7 все още на писане на публикацията, което е към 50% спад спрямо цената от към $23 на 8 февруари.

 

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР