Цената на небронираните седани Aurus Senat S600 ще започва от

...
Цената на небронираните седани Aurus Senat S600 ще започва от
Коментари Харесай

Путинмобилът ще е два пъти по-евтин

Цената на небронираните седани Aurus Senat S600 ще стартира от осем милиона рубли - сума, равняваща се почти на 109 500 евро. Информацията е на " Российская газета ", само че към момента не е публично доказана. Ако това стане факт, то гражданските версии на Путинмобила ще са два пъти по-евтини от авансово декларираното от министъра на индустрията и търговията Денис Мантуров.

Преди време той уточни цена от 18 милиона рубли (€246 000) само че не посочи дали става дума за базовия седан или за лимузината. Очаква се първите клиенти на съветския Rolls да са шейхове от ОАЕ, за което ще спомогне фонда Tawazun, който през февруари тази година закупи 36% от компанията. Желание за новата съветска първокласна кола са изявили и локални олигарси, и президентът на Туркменистан.

Официалната ценова листа ще бъде разкрита на 23 август, денят, когато ще бъде открит първият шоурум на марката в Москва. Освен седана и лимузината, моделната линия Aurus включва кабриолет въз основата на Senat и миниван Arsenal, само че те няма да се продават свободно. В близко бъдеще се чака и появяването на всъдехода Komendant.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР