Цената на Манчестър Юнайтед е паднала с над един милиард

...
Цената на Манчестър Юнайтед е паднала с над един милиард
Коментари Харесай

Цената на Манчестър Юнайтед е паднала с над един милиард за ден въпреки трофея в неделя

Цената на Манчестър Юнайтед е паднала с над един милиард единствено при започване на тази седмица, осведоми “Дейли Мейл ” тази заран. Това е изненадваща информация на фона на сериозното повишение на акциите на клуба през последните десетина дни, както и на извоюваният край за Купата на лигата в неделя. 

Този срив на “червените дяволи ” на международните тържища в понеделник се дължи на появилата се информация, че притежателите от семейство Глейзър не са удовлетворени от в началото получените предложения и обмислят опцията да се откажат от цялостна продажба на клуба и да привлекат само миноритарни вложители. Това явно не се харесва освен на почитателите, които от години стачкуват против американците, само че и на международните финансови пазари. 
 Глейзър пращат отговор до кандидат-купувачите, американците не са удовлетворени Глейзър пращат отговор до кандидат-купувачите, американците не са удовлетворени
Изданието добавя, че все пак от “Рейн груп ”, капиталовата банка, която движи продажбата на клуба, тази седмица ще се свържат с подалите публични предложения и ще ги уведомят, че не са удовлетворени от размера на първичните предложение, само че ще се пристъпи към втори стадий от договаряния. За любимци в конкуренцията са считани катарският шейх Джасим бин Хамад ал-Тани и сър Джим Ратклиф. Информациите гласят, че техните предложения досега са сред четири и четири и половина милиарда паунда, а семейство Глейзър чакат най-малко пет, с цел да се съгласят на разлъка.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР