Цената на Етериум (ETH) в блокчейн мрежата не е отбелязвала

...
Цената на Етериум (ETH) в блокчейн мрежата не е отбелязвала
Коментари Харесай

Етериум: Цената бележи спад – възможни причини

Цената на Етериум (ETH) в блокчейн мрежата не е отбелязвала забележителен растеж в последно време, което отразява общите пазарни трендове.

През последните 24 часа цената на алткойна се намали с 3% до $1,844. През последната седмица обаче се следи леко нарастване от 3.8%, което демонстрира бича наклонност.

Пазарният анализатор, прочут като “@Ali_Charts ”, се базира на данните на Glassnode, с цел да подчертае неотдавнашния прогрес на Етериум мрежата във връзка с дейните консуматори, размера на транзакциите и търсенето на блоково пространство. Тези позитивни развития допускат здравословно приемане на блокчейна на Етериум .

Въпреки тези позитивни основи на мрежата, настоящото ценово деяние не отразява изцяло тяхното влияние. Според анализатора общият брой дейни консуматори на мрежата е намалял, което демонстрира по-слаби основи на мрежата и понижено потребление.

В резултат на това има надлежно понижение на общия брой консуматори, които търсят Етериум, отразявайки се в по-бавно повишаване на цените.


 


Мрежата Етериум и нейната екосистема към момента са от решаващо значение за промишлеността през днешния ден. Появата и продължаващото създаване на протоколи от втори пласт демонстрират възходящия ангажимент за създаване на полза към блокчейн.

Растежът и продуктивността на тези протоколи от втори пласт вършат главния блокчейн протокол по-привлекателен, което е от изгода за цялата блокчейн и Web 3.0 екосистема.

Макар да не се възползва директно от напредъка на Polygon zkEVM, Optimism и Arbitrum , Етериум въпреки всичко е заобиколен бенефициент.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР