Цената на Етериум (ETH) се понижи през изминалата седмица, като

...
Цената на Етериум (ETH) се понижи през изминалата седмица, като
Коментари Харесай

Етериум може да падне под $3,000 – ето защо

Цената на Етериум (ETH) се намали през миналата седмица, като се потопи под две обилни равнища на поддръжка.

Настоящите пазарни настройки допускат, че тази меча наклонност може да продължи да ескалира в близко бъдеще, като наподобява, че ETH е достигнал пазарен връх.

Въпреки неотдавнашния опит да се стабилизира към границата от $3,500, Етериум се провали, което докара до прибиране на облаги измежду крипто вложителите. Понастоящем повече от 84% от общото предложение на Етериум е в печелившо положение, което демонстрира, че е монетата е покрай пазарен връх. Подобен сюжет нормално предшества низходяща наклонност, което значи прекосяване от оптимизма на вложителите към корективна фаза.

Тази меча вероятност се поддържа и от поредните продажби на ETH, за което свидетелства възходящото предложение на тържищата през последните няколко месеца. Притокът на над 2.31 милиона ETH, оценени на повече от $7.6 милиарда, на тържищата акцентира сегашния напън на продажбите.

Ако тази наклонност на продажби се резервира в изискванията на мечи пазар, вероятностите за възобновяване на Етериум могат да бъдат съществено затруднени, което евентуално може да докара до по-нататъшно намаляване на цените.

Тъй като все още на писане на публикацията цената на Етериум е на равнище от $3,300, тя проби 50- и 100-дневните експоненциални пълзящи междинни (ЕМА) и падна под равнището на поддръжка от $3,336. Това оставя ETH уязвим за тестване на идващото сериозно равнище на поддръжка при $3,031.

Спад до това равнище наподобява евентуален, а при актуалните условия Етериум може даже да падне под границата от $3,000.

Въпреки това, в случай че Етериум успее да отскочи от равнището от $3,031, той евентуално може да забави спада си или да стартира възобновяване, предоставяйки опция да възвърне поддръжката от $3,336 и да обезсили мечия сюжет.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР