Цената на един глас вече е достигнала 150 лева. Има

...
Цената на един глас вече е достигнала 150 лева. Има
Коментари Харесай

Иван Демерджиев: Цената на глас вече е 150 лева

" Цената на един глас към този момент е достигнала 150 лв.. Има и данни, че заплащанията се вършат поетапно, една част преди, а другата след изборите ", това съобщи служебният министър на вътрешните работи Иван Демерджиев на брифинг пред медиите. 
" Всеки ден се трансформират данните. До през вчерашния ден имаше формирани 48 досъдебни производства за пазаруване и пласиране на гласове. Това е повече от сравнимия интервал за предходните избори. Сигнали има всекидневно, има и арестувани ", посочи министърът по отношение на търговията с избор и идните избори. 
" Схемите са най-различни. Не са чак толкоз необикновени. Предоставят се суми, дават обещание се обществени услуги, ускорява се и корпоративният избор ", сподели Демерджиев.
" Отдавна сме свързали парични потоци с партии. Сега не мога да разглася кои са партиите ", съобщи служебният министър.
" През тази седмица ще имаме интензивни полицейски интервенции. Ще се организират всекидневно и в разнообразни обитаеми места ", сподели още той.
" Масовите сбивания в България не престават години наред. Те са естествена последица от маргинализацията на една част от българското население, което вместо да бъде интегрирано и образовено е оставено да бъде машина за гласувана, която се употребява на изборите ", разяснява той всеобщия пердах в Казанлък, в който почина един човек.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР