Цената на Dogecoin в сряда беше приблизително $0.063, а в

...
Цената на Dogecoin в сряда беше приблизително $0.063, а в
Коментари Харесай

AI прогнозира цената на Dogecoin за септември

Цената на Dogecoin в сряда беше почти $0.063, а в продължение на шест поредни дни се наблюдаваше непрестанен спад.

През последните шест месеца представянето на Dogecoin ( DOGE ) е незадоволително, като предлага минимална възвръщаемост на вложителите. Тази в миналото известна меме криптовалута в този момент е най-слабо представящата се криптовалута за 2023 година

Съществува ли обаче опция ориста на Dogecoin да се промени този месец и да премине в позитивна територия?

PricePredictions, логаритъм за машинно образование, задвижван от технология на изкуствения разсъдък, показа песимистична прогноза за DOGE. Според неговата прогноза Dogecoin може да остане релативно постоянен през този месец, предлагайки стеснен капацитет за облага на вложителите през идващите три седмици.

AI моделът допусна , че до 30 септември 2023 година Dogecoin може да коства $0.0635. Тази ценова прогноза е по-ниска от актуалната стойност на монетата, което демонстрира, че основаната меме алткойнът може да преживее интервал на непоклатимост. Тесният ценови диапазон обаче не дава доста благоприятни условия на вложителите да се възползват от евентуалните облаги.

Ето за какво е целесъобразно вложителите да демонстрират нерешителност, когато обмислят Dogecoin като капиталова алтернатива през идващите седмици. Изглежда, че през този месец DOGE може да няма забележителна динамичност или волатилност, което да докара до евентуално стагниращи вложения.

Единственият евентуален катализатор за повишаване на цената на токена може да бъде, в случай че Илон Мъск разгласи Dogecoin за признат способ за заплащане в X (Twitter). Вероятността това да се случи през идващите три седмици обаче остава дребна и спекулативна.

Към момента на писане на публикацията Dogecoin се търгува на цена от $0.06324, като за 24-часовия интервал на търговия се намали с 1%, което е с близо 92% надолу от най-високата си стойност за всички времена от $0.73, която доближи през май 2023 година

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР