Цената на биткойна падна с 3,5% до $21 150 по

...
Цената на биткойна падна с 3,5% до $21 150 по
Коментари Харесай

Капитализацията на крипто пазара пада отново под $1 трилион

Цената на биткойна падна с 3,5% до $21 150 по време на търговията тази заран. Спадът е лек и това породи очаквания за стабилно възобновяване на крипто пазарите, оповестява Proactive. Ethereum претърпя по-голяма загуба, откакто бележи обезценяване в размер на 6,45%, дърпайки монетата назад под психическата граница от $1500.

Глобалната пазарна капитализация на криптовалутите не съумя да се задържи на основната ценова преграда от $1 трилион

Тя бележи спад с 3,73% до $971,1 милиарда.

Крипто специалистите разясняват, че сутринта на 26 юли се оказа меча за мрежовите токени, като BNB монетата на Binance, Cardano, Solano, Polygon и Avalanche, които изгубиха сред 4% и 10%.

Децентрализираните финансови единици означиха удар от 4,43% в общите заключени размери, като Curve и Convex Finance са измежду най-големите губещи. Сегментът play-to-earn с огромна капитализация (P2E) продължи да губи позиции; MANA токенът на Decentraland падна с 5%, The Sandbox със 7%, а Axie Infinity с над 8%.
 Крипто кредиторът Voyager с активи за $10 милиарда е следващият, който изпада в неплатежоспособност
Крипто кредиторът Voyager с активи за $10 милиарда е следващият, който изпада в неплатежоспособност

Това е втората компания за криптовалути, която е пред банкрут в рамките единствено на няколко дни

На този декор крипто борсата Coinbase е изправена пред следствие на Комисията за скъпи бумаги (SEC) по отношение на листването на нерегистрирани скъпи бумаги, съгласно отчет на Bloomberg.

Новината следва тъжба, подадена предходната седмица от крипто-скептичния регулатор (който постоянно класифицира цифровите активи като скъпи книжа), който класифицира девет цифрови актива като скъпи бумаги.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР