Цената на биткойна падна с 1500 долара. Сега най-популярната виртуална

...
Цената на биткойна падна с 1500 долара. Сега най-популярната виртуална
Коментари Харесай

Нов срив на биткойна, никой на борсите не знае какво става!

Цената на биткойна падна с 1500 $. Сега най-популярната виртуална валута в света се търгува за близо 14,5 хиляди $.

По данни на портала CoinMarketCap, рано тази заран биткойнът е поевтинял с цели 10,4%, достигайки  до 14,88 хиляди $. На борсата Bitfinex криптовалутата е паднала с 13%, достигайки 14,43 хиляди $. По информация на уеб страницата Coindesk, цената на биткойна е паднала с 6,5 %, до 14,37 хиляди $, съобщи Блиц.

 
Криптовалутата Ripple е поевтиняла с 8%, достигайки 1,35 $, а Ethereum - с 5,6%, до 739,09 $. Bitcoin Cash, на собствен ред, е поевтинял с 10,5 %, достигайки 2,72 хиляди $.
 
Капитализацията на пазара на криптовалути е 568,3 милиарда $. Делът на биткойна е към 44% от целия пазар. Ден по-рано той падна с 270-280 милиарда $ до 250 милиарда $.
 
Анализатори обръщат внимание на  волатилността на пазара на криптовалути и в частност на биткойна. " Никой не знае пределната стойност на този базов актив. Не можем да предскажем дали той ще коства нула $, милион $ или нещо сред тези равнища ”, разяснява в изявление пред „ Блумбърг ” президентът на American Institute for Economic Research Едуард Стринам. Според специалистите, към края на годината курсът на биткойна може да доближи до 17-17,5 хиляди $. 

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР