Цената на Биткойн запази траектория над $66,000 днес, което вдъхна

...
Цената на Биткойн запази траектория над $66,000 днес, което вдъхна
Коментари Харесай

Биткойн китовете купиха 3,400 токена – какво следва за цената?

Цената на Биткойн резервира траектория над $66,000 през днешния ден, което вдъхна убеденост на вложителите. Последните данни сочат, че китовете натрупат BTC, като посредством разнообразни транзакции са добити над 3,400 BTC.

Този растеж в интензивността, дружно с неотдавнашните ценови върхове, свидетелства за бичи настроения на пазара и покачва упованията за вероятно рали на цените.

Последните отчети подчертаха значими дейности на огромните Биткойн адреси, демонстрирайки засилена акумулация макар растежа в цената на криптовалутата. Данните от HODL15Capital разкриват, че кит, разпознат с адрес на портфейла “15cHR…cnHxv ”, е закупил 255 BTC на междинна цена от към $65,116.

С тази последна облага общият размер на притежанията на кита доближава почти 23,009 BTC, което се равнява на приблизителна облага от към $986 милиона.

Освен това Whale Alert заяви за още две огромни транзакции. Единият кит, разпознат с адрес на портфейла “33ds4…Q1yCc ”, е трансферирал 2,400 BTC от борсата Coinbase. Едновременно с това неидентифициран кит с адрес на портфейла “bc1qv…m4jpf ” е трансферирал 770 BTC от Gemini.

Скорошното нарастване на акумулирането на китове провокира полемики в крипто общностta по отношение на евентуалното му влияние върху бъдещите ценови придвижвания за криптовалутата. Исторически видяно, интензивността на китовете е значителен пазарен знак, като натрупването постоянно води до повишение на цените.

В резултат на това доста пазарни анализатори и запалянковци спекулират за допустимо идно рали на цените на Биткойн, провокирано от нарасналото търсене от страна на огромни вложители.

С оглед на капацитета за засилен напън за покупки заради интензивността на китовете вложителите деликатно следят пазарните трендове в очакване на възможен скок на цените.

Едновременно с това неотдавнашните позитивни трендове в Биткойн ETF също покачиха инвеститорското доверие.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР