Цената на алуминия се увеличи с 13 % от четвъртък

...
Цената на алуминия се увеличи с 13 % от четвъртък
Коментари Харесай

Цената на алуминия расте


Цената на алуминия се усили с 13 % от четвъртък насам, демонстрирайки рекордни равнища за интервал единствено от четири дни в съпоставяне от 1988 г, заради опасенията за внезапен спад на предложенията на този метал на международния пазар след въвеждането на наказания против „ Русал “.

По време на търговията в сряда на Лондонската борса за метали (LSE) цената се увеличи с 3% до 2266,5 $ за звук. Предишният петгодишен най-много бе регистриран през декември на равнище от 2290 $ за звук.

LSE и ню-йоркската борса Comex оповестиха за възбрана на нови доставки от алуминий от „ Русал “, поради американските наказания.
„ Цените на алуминия може да набъбнат още и да трансферират неотдавнашните максимуми “, разясняват от Argonaut Securities. Експерти от Sanford С. Bernstein от своя страна разясняват, че съветският алуминий по един или различен метод, рано или късно ще се окаже на пазара.

Наблюдателите на пазара разясняват, че акциите на „ Русал “ не престават да поевтиняват в Хонконг, до момента в който цената на конкурентните компании, изключително от Съединени американски щати пораства. Капитализацията на американската Alcoa от четвъртък скочиха с 14 %, означават те.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР