Цената, която Левски постави на Станислав Костов, отблъсква до този

...
Цената, която Левски постави на Станислав Костов, отблъсква до този
Коментари Харесай

Високата цена задържа Костов в Левски

Цената, която Левски сложи на Станислав Костов, отблъсква до този миг претендентите за подписа му. “Сините” закотвиха цена от 750 хиляди евро за голмайстора си, само че са подготвени да го пуснат и при оферта към 500 хиляди Интерес към него демонстрираше турския Акхисар, само че комшиите взеха решение да прибегнат до други разновидности. Причината за това е, че покупката на Костов ще погълне съвсем цялата сума от продажбата на Йевген Селезньов в Малага.

Запитвания за Костов имаше от още няколко клуба от Турция и от други страни, само че все още никой от тях не е изпратил публична оферта.

В същото време стана ясно, че експерти поучават отбори от южната ни съседка да се насочат към Жерсон Кабрал. Крилото впечатлява с индикаторите си от есента, когато сподели, че в действителност има място на “Герена” и се трансформира в главен състезател. Освен това Кабрал може да излезе много по-евтино на възможните претенденти за подписа му, защото договорът му изтича през лятото и той стява свободен сътрудник. Футболистът към момента не е приел предлагането на Левски за нов договор.

“Меридиан мач”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР