Целувките са сред най-важните неща във връзката и помагат да

...
Целувките са сред най-важните неща във връзката и помагат да
Коментари Харесай

Какво означават различните видове целувки?

Целувките са измежду най-важните неща във връзката и оказват помощ да изразим любовта към индивида, с който сме. Но другите видове целувки разкриват разнообразни неща, споделя доктор Холи Ричмънд, Оба пред американския Cosmopolitan, представен от struma.bg. Ето и какво означавт някои целувки.
Целувка по ръката
Най-формалната целувка. Не е наложително да има привличане, по-скоро значи, че някой е вежлив и ви почита. Може да се случи и при запознанство.

Въздушна целувка
Социален жест, може да бъде признат като привет. Понякога по този начин споделяме “Чао” или “Здравей” на другари, родственици, съученици.
Целувка по бузата
Много известна в Европа. Тези целувки съставляват другарски привет и значи, че ви е прелестно да се видите с този човек – другар, родственик, сътрудник и така нататък Ако целунете по бузата човек, с който сте били на среща, това демонстрира, че сте го харесали, само че желаете да карате по-бавно.
Целувка по челото
Случва се по-рядко, което я прави специфична и запаметяваща се, изяснява Ричмънд. Това е топла целувка, може да демонстрира, че съчувствате на индивида, само че не приказва за полово привличане. Така може да целунете единствено някой доста непосредствен другар или родственик, или човек, който има история, сходна на вашата.
Френска целувка
Целувката с език е еротична. Това демонстрира, че има привличане, полово напрежение и двамата души са в действителност свързани. И желаят да се отдадат на пристрастеността.

Целувка със ухапване
Това са игриви и палави целувки. Да целуваш някого и да го хапеш по устните, бузите, брадичката, ключиците, раменете, врата, е в действителност възбуждащо. Това може да работи съблазнително на първа среща. А и като цяло – значи, че желаете доста индивида и той ви подлудява.
Целувка по врата
Целувките по врата доста постоянно участват в сантименталните филми. Те са доста чувствени. Вратът е една от главните ерогенни зони, това е сензитивно място. Идеални за любовна игра преди секс, обичани са на дамите. Те са буйни и също демонстрират, че доста желаете индивида, че той ви възбужда, само че и че сте привързани един към различен.
Целувка по зърната
Това са измежду най-страстните и еротични целувки и доставят голямо наслаждение и на мъжете, и на дамите. Показват, че изпитвате мощно привличане и смятате индивидът до вас за доста вкусен и обаятелен. Както и, че сред вас има химия.
Ескимоска целувка
При нея опирате носовете си, търкате ги, гледате се в очите, само че не докосвате устните си. Но все пак, тя е интимна целувка, без да загатва за секс. Показва, че с сътрудникът сте близки, наподобявате си и желаете да останете до него дълго време.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР