Целта пред ръководството е през зимата Левски да усили халфовата

...
Целта пред ръководството е през зимата Левски да усили халфовата
Коментари Харесай

Левски продава двама, за да вземе нови

Целта пред управлението е през зимата Левски да усили халфовата линия. Това сподели изпълнителният шеф Павел Колев.

Сините имат потребност от разиграващ полузащитник, който и да умее да вкарва голове. На „ Герена " очевидно не са удовлетворени от хората на тази позиция - португалеца Филипе Нашименто и аржентинеца Франко Мазурек.

Очаква се в края на годината те да бъдат продадени. С парите от двамата пък Левски ще финансира привличането на първокласен халф. Играчи за тази позиция към този момент са небелязани в няколко западноевропейски шампионати. И скаути на сините ги следят онлайн.

Колев призна, че част от играчите на „ Герена " с изтичащи контракти няма да получат оферти за нови. В тази категория може да попадне и Нашименто. 24-годишният португалец бе отписван при започване на акцията и бе оставен да си търси тим. След продажбата на Давиде Мариани обаче бързо бе привикан в състава. В шампионата той има 7 турнирни мача, в които е вкарал 2 гола и е направил 3 асистенции. Ако сините не считат да му оферират договор, то ще би трябвало да го трансферират, с цел да не го изтърван без пари през лятото.

Към Франко Мазурек пък демонстрират интерес гръцки отбори. През лятото той пристигна от локалния Панетоликос. Аржентинецът обаче по този начин и не съумява да се наложи в единайсеторката. Франко е бил на терена в 13 турнирни срещи, в които има 1 гол и една асистенция. В последния мач против Дунав (2:0) той бе първият сменен от сините - напусна терена в 62-ата минута за сметка на 17-годишния Мартин Петков.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР