Целта пред националния отбор по футбол е да се изгради

...
Целта пред националния отбор по футбол е да се изгради
Коментари Харесай

Младен Кръстаич: Ние решаваме кой ще е в отбора!

Целта пред националния тим по футбол е да се построи състав, който да играе дружно през идващите 10 години. Това съобщи в изявление пред NOVA селекционерът Младен Кръстаич. И добави, че подмладяването е част от тактиката за развиването на тима.

Сърбинът насочи зов към треньорите на българските клубове да дават повече игрови минути на своите млади и надарени футболисти.

„ Сигурно цяла България чака класиране на огромно състезание. Това няма да е елементарно, споделих го още когато бях показан като селекционер. Сега ни следва интервал на акомодация. 10 нови играчи бяха извикани, гоним европейски стандарти, с цел да се изравним с положителните тимове в Европа “, показа наставникът.

„ Не желая да звучи като оправдание, само че се стремим да изградим тим, който в идващите 10 години да играе дружно, по тази причина викаме млади играчи и това ще бъде огромното ни предизвикателство в тези квалификации. “

Селекционерът засегна тематиката и с отсъствието в състава на голмайстора в efbet Лига Ивайло Чочев от ЦСКА 1948.

„ Не е в мой жанр да разясня самостоятелните качества на даден футболист. Всеки е добре пристигнал в тима, само че ние с моя щаб сме тези, които решаваме кой ще бъде част от селекцията и кой не “, сподели още Младен Кръстаич.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР