Целта пред Лудогорец ще е да освежи облика си и

...
Целта пред Лудогорец ще е да освежи облика си и
Коментари Харесай

Попроменен и амбициран, "Лудогорец" гледа към разширяване на фенската си база

Целта пред " Лудогорец " ще е да освежи образа си и по този начин да нападна влизане в групите на Шампионската лига или Лига Европа. Това съобщи треньорът на тима Стойчо Стоев в първия ден от подготовката за новия сезон.

Изпълнителният шеф на клуба Ангел Петричев сподели, че първенците регистрират увеличение на броя на последователите си и работят интензивно за това да ги удовлетворят.

" Подготвяме мобилна апликация, специфична разработка за " Лудогорец " - мобилно приложение, което ще удовлетвори доста от потребностите на почитателите, както и нова система за продажба на билети през телефон. Паралелно започнахме съдействие с " Евертън ", от два месеца работим с техен екип, отново във връзка с връзка с почитателите. Искаме да се учим от най-хубавите в това отношение ", уточни Петричев и сподели, че през идващия сезон тимът ще употребява екипировка " Найки ".

" Колебаехме се през днешния ден дали да не представим едно социологическо изследване, само че е реалност, че " Лудогорец " към този момент много съществено се радва на последователи от цялата страна ", добави той.

В състезателен проект Стоев уточни, че напролет се е видяло, че тимът има потребност от ободряване. " Немалка част от актуалните състезатели ще останат. За да успеем в Европа, би трябвало да сме малко попроменени, ще ни бъде много мъчно. На мен в това число. "

 Попроменен и окуражен,
© LAP.bg

Шампионите показаха новите си попълнения Мавис Чибота и Дан Битон. Треньорът съобщи, че се договаря и с други играчи.

" Задачата, която сме си сложили, е влизане в групи – да забележим на Шампионска лига или на Лига Европа. Аз като треньор не мога да си показва, да кажем, че обновяваме тима и да си гледаме нашия шампионат. Той би трябвало да върви паралелно с Европа ", сподели Стоев.

Той добави: " Няма по какъв начин да съм спокоен. Предполагам, че и (Хосеп) Гуардиола не е спокоен макар достиженията му. Всеки ментор има паники по какъв начин ще наподобява тимът му. Надявам се с прехвърлянията, които направихме и тези, които чакаме, тимът да има изменена физиономия. " Лудогрец " имаше потребност от смяна. Може да не е радикална, само че бе нужна, с цел да изглеждаме по този начин, както изглеждаме ".

По думите на Петричев има интерес към футболисти на тима, само че прехвърляния непременно няма да се вършат.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР