Целта от 121 депутати на промяната е постигната! Ще управляваме

...
Целта от 121 депутати на промяната е постигната! Ще управляваме
Коментари Харесай

Продължаваме промяната: Целта е постигната, ще управляваме без ГЕРБ и ДПС |

Целта от 121 депутати на смяната е реализирана! Ще управляваме без ГЕРБ и Движение за права и свободи, съобщи на брифинг Кирил Петков от " Продължаваме промяната ".

Той разяснява, че ще бъдат доста диалогични, тъй като е належащо да бъде излъчено държавно управление.

Петков отклони хипотезата за обща парламентарна група с " Демократична България ", тъй като Политическа партия към този момент са най-голямата политическа мощ в Народно събрание.

" Българските гласоподаватели свършиха своята работа, в този момент е време ние да свършим нашата ", беше безапелационен Асен Василев.

Лидерите на " Продължаваме промяната " не разясниха опцията за коалиране с " Възраждане ", които съгласно екзит пола влизат в Народното събрание. " Възраждане " обаче обявиха, че ще водят диалози с всички депутати в Народно събрание, стига да не са от ГЕРБ и Движение за права и свободи.

На въпрос дали ще бъде препоръчан пост на Мая Манолова или дали ще продължат да работят с нея под друга форма Василев и Петков дадоха отговор, че е рано и занапред ще стартират диалозите, само че те ще се водят въз основата на препоръчани политики.

Двамата разясниха и съставянето на държавно управление - изискванията за съдружно ръководство ще са две - прекъсване на корупцията и правосъдна промяна.

Относно постовете в Министерския съвет те обявиха, че ще се водят диалози, само че в " Продължаваме промяната " имало доста готови фрагменти.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР