Целта ни с провеждането на референдума за джендър идеологията беше

...
Целта ни с провеждането на референдума за джендър идеологията беше
Коментари Харесай

БСП събра над 208 хиляди подписа за референдум срещу джендър идеологията

Целта ни с провеждането на референдума за джендър идеологията беше да заострим вниманието на родителите, които са загрижени, че не знаят какво тъкмо се случва в учебно заведение. Акцентирахме върху прояви, които стигаха до нас посредством възпитаници и родители за опити да се прокарва джендър идеологията в учебните заведения. Това сподели на брифинг националният представител от Българска социалистическа партия Ирена Атанасова във връзка събраните подписи за привеждане на референдум по отношение на джендър идеологията, съобщи кореспондент на " Фокус ".

Стана ясно, че събраните подписи на 208 269 хиляди и ще бъдат импортирани още през днешния ден в деловодството на Народното събрание.

Припомняме, че Българска социалистическа партия оферират провеждането на народен референдум с въпрос " Подкрепяте ли въвеждането на възбрана за образование, образование и агитация, свързани с смяна на пола и с концепции за различен пол, друг от мъжки и женски, измежду деца и възпитаници в просветителната система на България? ".

“Сблъсквала съм се с всевъзможни опити да се разбие просветителната система и системата за образование. Дори имаше интервал, в който думата образование не присъстваше в нито един нормативен документ ", добави тя.

“Все повече сигнали получихме, че не се случват лицеприятни неща и ние като депутати сме подчертали за прояви, които са достигнали до нас от родители, с цел да се прокара джендър идеологията в учебните заведения, сякаш почтено ", разясни Атанасова.

По думите й напъните им в тези 3 месеца са били, с цел да се опише това на българите и родителите и да не се допусне “ограбването на душите на нашите деца ".

Адв. Шейтанов, който е съпредседател на изпълнителния комитет, организиращ подписката за референдум по отношение на джендър идеологията, показа, че показва своето удовлетворение от резултата, че за тези месеца са събрани на 208 хиляди подписа.

“Благодаря на Българска социалистическа партия, която застана мощно зад нас и способства доста за решаващия принос за събиране на подписите. Благодаря на всички родители ", добави адв. Шейтанов.

“Като виждаме какво е отношението на болшинството се колебая, че биха позволили този референдум ", сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова. Тя, обаче, посочи, че събраните подписи разрешават да има спор в пленарна зала по отношение на въпроса за референдума.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР