Целта ни не е да се задържим във властта, а

...
Целта ни не е да се задържим във властта, а
Коментари Харесай

Красимир Велчев: Ще ни превърнат ли в президентска република, ако нараснат случаите на COVID?

" Целта ни не е да се задържим във властта, а да осигурим успокоение на страната ", съобщи Красимир Велчев от управлението на ГЕРБ в " Денят стартира с Георги Любенов " по.

" Не може да тръгнем просто ей по този начин, подавайки оставка, без да те интересува и без да прогнозираш вероятно, да предвижиш какво може да се случи ", акцентира депутатът от ГЕРБ.

Исканията от индивида с вдигнатия пестник са оставка на Народното събрание, оставка на държавното управление, оставка на основния прокурор и цялата власт в този момент е в неговите ръце, даде своята версия на изказванията на президента Велчев. И попита, в случай че набъбнат случаите на COVID-19, значи ли това, че той ще разгласи изключително състояние октомври месец и да блокира всевъзможни избори до пролетта, това значи за известно време президентска република .

Европейските фондове са се усвоявали единствено 5% от 2005 до 2010 година, в този момент се усвояват 95% годишно, посочи в отбрана на държавното управление Велчев. И акцентира, че с помощта на европейските фондове се построява инфраструктурата на страната, подкрепя се земеделието. Спокойни са за европейските фондове, тъй като не са създали никакви нарушавания.

Ако има изключително състояние, в случай че по една или друга причина се забавят изборите, може да стане по този начин, че да изискат да създадат идващите избори дружно с президентските.

" Единственото решение е разговор сред президентството, Народното събрание, Министерския съвет, само че по какъв начин да се организира, когато срещаме безусловно отричане от страна на президента ", сподели Велчев. Той уточни, че техните гласоподаватели по места и хората в провинцията приказват напълно разнообразни неща от тези, които са на улиците в София - споделят " никаква оставка ". Хората три пъти са давали вота си на доверие на ГЕРБ, напомни Велчев.

" Как да съществува мощна страна без мощни единни институции " - попита той и уточни, че това в този момент е война на институциите.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР