Целта ни е много по-голяма от личните противоречия и его.

...
Целта ни е много по-голяма от личните противоречия и его.
Коментари Харесай

На Нинова й светят предупредителните лампи в преговорите

Целта ни е доста по-голяма от персоналните несъгласия и его . Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова след диалозите с самостоятелните народни представители и спортния министър в оставка Радостин Василев.

Има висока степен на единодушие за програмата, регистрира тя. Всичко е преодолимо стига да има благосклонност, посочи аленият лидер, само че изрази и едно терзание: " Не можем да държим безпределно мандата ". и тогава да се водят договаряния. За да не се държи обществото в незнание до безспир можело да има и изключителни съвещания, с цел да се извърши това изискване.

Надделявало мнението за политически кабинет, стана ясно от думите на водача на Българска социалистическа партия. Ние имаме преимуществото, че сме партия, която може да си приказва с всички, показа Нинова и разясни, че ще опита да събере всички. На въпрос дали не й свети алената предупредителна лампа в тези договаряния, Нинова отговори: " Светят всевъзможни лампи ".

Целта е да се обезпечи непоклатимост на България , по думите й. Тя се похвали още, че си приказва със Слави Трифонов.

Припомняме, че през днешния ден и самостоятелните депутати,, за сформиране на държавно управление с третия мандат. за договаряния. Лидерът на Българска социалистическа партия уточни, че към програмата има болшинство, само че в този момент предстоят диалози за персоналния състав на новия кабинет.
 Българска социалистическа партия пита Има Такъв Народ какъв брой са съществени за кабинет с третия мандат
Българска социалистическа партия пита Има Такъв Народ какъв брой са съществени за кабинет с третия мандат

Има Такъв Народ са подготвени за градивни разговори
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР