Целта ни е да се обединим, да протегнем ръце към

...
Целта ни е да се обединим, да протегнем ръце към
Коментари Харесай

Васил Антонов: Целта ни е да се обединим и да протегнем ръце към всички шахматни хора в страната

" Целта ни е да се обединим, да протегнем ръце към всички шахматни хора в страната и да надигнем шахмата на крайници ", сподели пред Българска телеграфна агенция ръководителят на Българска федерация по шахмат (БФШ) 2022 Васил Антонов. В началото на месеца централата е получила лиценз със заповед на Министъра на младежта и спорта.

По думите на Антонов, във федерацията все още членуват 31 клуба от страната. " В неделя ще има съвещание на Управителния съвет, на което ще бъдат признати първите решения за подготовка на федерацията, за приемане на нови членове, за кандидатстване в международната федерация и още други решения, които касаят проблеми, наболели през последните 5-6 години ", добави Антонов.  

" Заедно с ръководителите на клубове, със състезатели, треньори и родители си слагаме доста съществени цели като най-важната измежду тях е да възстановим шахматната активност и да надигнем федерацията на крайници ", сподели още той.

Васил Антонов бе посетител на откриването на обновената зала за тренировки на състезателен клуб по шахмат Спартак Плевен XXI. Тя се намира в най-голямото плевенско читалище " Съгласие ". На откриването Петьо Маринов, ръководител на клуба, получи като подарък от Антонов фигура на белия цар с благопожелание за победи.  
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР