Целта ни е да продължим да помагаме на компании от

...
Коментари Харесай

SAP назначи нов управляващ директор за България


„ Целта ни е да продължим да оказваме помощ на компании от всички браншове да ръководят процесите и бизнеса си по-добре ”, споделя Здравко Пешаков
(снимка: SAP България)

Софтуерната корпорация SAP назначи Здравко Пешаков на позицията ръководещ шеф за България. Мениджърът встъпва в служба от през днешния ден, 1 август, оповестиха от компанията.

„ SAP предприе целенасочена стъпка към излъчването на динамичен водач в България, който има богат опит и експертиза. Здравко е един от най-младите ръководещи шефове в района ”, гласи формалното известие.

Пешаков стартира кариерата си в компанията през 2017 година Не след дълго е определен за влиятелната академия SAP Academy в Пало Алто, Калифорния. След завършването ѝ той се издига до управител Продажби за Cloud Digital Supply Chain портфолиото на SAP за Югоизточна Европа, а по-късно поема поста на търговски шеф за частния бранш в България.

„ С назначението на Здравко като ръководещ шеф, ние залагаме на един млад, динамичен човек, който ще усъвършенства преживяването и взаимоотношението на нашите клиенти и сътрудници със SAP България ”, разяснява  Жозефин Гала, ръководещ шеф на SAP за Югоизточна Европа и Украйна.
още по темата
Здравко ще поеме ръководството върху активността на компанията в България, ще се концентрира върху ускоряването на миграцията към облачния програмен продукт и ще продължи „ да поддържа сегашни и бъдещи клиенти по пътя към превръщането им в интелигентни предприятия ”, показаха от SAP.

„ Целта ни е да продължим да оказваме помощ на компании от всички браншове да ръководят процесите и бизнеса си по-добре, както и да развиват нови бизнес модели благодарение на нашите новаторски решения. Ще работим в още по-тясна колаборация с сътрудниците ни, с цел да предоставяме персонализирани решения за всеки клиент ”, съобщи от своя страна Здравко Пешаков.

Нарушенията във веригите на доставки, измененията на политическо равнище и други външни фактори в последните години постановат организациите да ускорят прехода към облачна среда, с цел да подсигурят интервенциите си. Предвид това, SAP България премисли метода си към пазара и към метода, по който компанията взаимодейства с клиенти и сътрудници, разясниха от компанията назначението на Здравко Пешаков.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР