Целта ни е да предложим нови подготвени хора. Спорове няма,

...
Целта ни е да предложим нови подготвени хора. Спорове няма,
Коментари Харесай

Йорданка Фандъкова: Имам още месец и половина тежка работа, трябва да придвижа проектите на София

Целта ни е да предложим нови готови хора. Спорове няма, има разновидности. Със сигурност ще има мощна кандидатура за кмет на София. Нека завърши разискването, ще вземем своето решение и ще го обявим. Всички номинирани са опитни, познават добре проблемите на града и знаят решенията. Това съобщи кметът на София Йорданка Фандъкова  Йорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва междинното си обучение в 35-а съветска в предаването „ Денят онлайн ” по Нова нюз.

Освен кметът, не по-малко значими са и претендентите за общински съветници. Кметът взима решенията, само че е значим екипът, в който работи. В имаме задоволително готови хора, които да предложим, акцентира тя.

На въпрос дали ще поддържат кандидатурата на проф. Вили Лилков за кмет на София, Фандъкова съобщи: „ Проф. Вили Лилков разгласи своята кандидатура. ще има своя мощна кандидатура, която ще продължи да взема решение проблемите на града. Бих предложила да е човек, който познава проблемите на града, знае решенията и продължава смяната на града ”.

Имам още месец и половина тежка работа. Трябва да придвижа плановете на София, някои от които са на финалната права, посочи градоначалникът на столицата.

Йорданка Фандъкова  Йорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва междинното си обучение в 35-а съветска призна, че е обезпокоена за бюджета на града, поради поръчките на общински съветници от някои групи в СОС, че няма да го поддържат. „ Ситуацията е необикновена, огромна част от плановете се работят, някои са на финала. Да не се одобри бюджет би означавало да се блокират плановете, да не могат да стартират работа новите яслени групи, няма да има средства за заплати на личния състав, както и за храната на децата. Надявам се, че парламентарните групи ще преразгледат тези си планове ". Тя посочи, че това не е бюджетът на Фандъкова, а и за идната година. " Надявам се работата за София да не стане пленник на партиите ", уточни тя.

„ Построихме 144 нови здания, строят се 22 нови здания на детски градини в София. 10 нови градини ще бъдат приключени до края на годината, а останалите до края на другата година. Строителството на градини не трябва да стопира, София се развива, тя е притегателна за младежите ”, сподели още Фандъкова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР