Целта ни е да бъдем първа политическа сила. Имаме ясна

...
Целта ни е да бъдем първа политическа сила. Имаме ясна
Коментари Харесай

Нинова: Залагаме на опитни експерти в листите, целта ни е да сме първа сила

 " Целта ни е да бъдем първа политическа мощ. Имаме ясна предизборна стратегия и проект за ръководство, готови листи с експерти и почтени хора. Стартираме с положителна акция, стъпваме върху четиригодишния си опит като безапелационна съпротива. Гледаме напред “. Това сподели пред БНР водачът на Българска социалистическа партия. 

Тя акцентира, че в листите левицата залага на хора, опитни с експертността си. 

" Направихме богат тим от професионализъм, честност, младост и умелост “, добави Нинова.

Здравеопазване, стопанска система, обучение, приходи, беднотия и неравноправие, екология. Това ще са фокусите в работата на Българска социалистическа партия.

" От години имаме други възможности. Все повече средства се отделят за опазване на здравето, само че качеството и достъпността до него не се усъвършенстват. Искаме лечебните заведения да не са търговски сдружения, а лечебни заведения. Искаме понижаване на Данък добавена стойност за медикаментите на 9%. Искаме да има регионализация на опазването на здравето. Да се контролират заплатите на хората в здравния бранш. В образованието - държим на един учебник за един клас в цялата страна, да нарастват заплатите на учителите, цифровизация “, означи водачът на левицата.

Лидерът на Българска социалистическа партия разясни, че в новия парламент ще упорстват за: " Възстановяване на блиц контрола, да има месечен доклад на премиера пред Народното събрание, парите на хората, платени от налози, да се харчат през Народното събрание. Съдържанието на законодателството да е трайно, тъй като да вземем за пример Кодексът на труда е променян над 200 пъти. Да прекратим порочната процедура сред първо и второ четене на един закон да се вкарват промени в 17 други закона, имаме подобен случай. Намаляване на заплатите на депутатите и замразяването им “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР