Целта на Възраждане на изборите е да бъдем първа политическа

...
Целта на Възраждане на изборите е да бъдем първа политическа
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: Ние искаме цялата власт! България има нужда от преосноваване

Целта на " Възраждане " на изборите е да бъдем първа политическа мощ. Както постоянно, за това се борим. Ще участваме във вота независимо, няма да се включваме в обединения.

Това съобщи пред публицисти водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов. Той приказва с медиите на стълбите на Партийния дом, пред ЦИК. И прикани за всеобщо присъединяване в изборите.

 

Избирателите са тези, които дефинират кой ще бъде в Народното събрание и какво ще бъде представителството на политическите сили, подсети Костадинов. Според него " Възраждане " не работи на правилото на разделяне на " политическата баница ". " Това не е политика, това е феодализъм ", безапелационен бе той.

И продължи: " Политика е да сложиш на масата политики, дела и да работиш за тях. "

 

" Ние не желаем имот от властта, ние желаеме цялата власт, тъй като България има потребност от преосноваване. Това не става с едно министерство и половина и с двама - трима регионални шефове. Това не е политика, това е противен битпазар ", сподели Костадинов.

 

Лидерът на " Възраждане " разгласи, че поддръжката за подписката им за референдум за еврото пораства не с дни, а с часове. 153 000 са подписите, събрани до сряда.

Това върви като общонародно дело, народът израства пред очите ни, заключи Костадинов. И уточни: " Референдум ще има! "

 

Лидерът на партия " Възраждане " прикани жителите да защитят свободата на словото, като поддържат журналиста от БНР Петър Волгин, наказване за който се желае от " Демократична България ". Десните упорстват да се направи ревизия на предаването " Политически НЕкоректно ", което журналистът от БНР води.

 

" Ние не ги назоваваме " Демократична България ", тъй като там има всичко друго, с изключение на народна власт. Основното нещо в демокрацията е свободата на словото. А това, което най-вече пречи на така наречен Демократична България, която ние от " Възраждане " назоваваме " Доносническа България ", е свободата на словото. Буквално преди минути научихме с учудване, че от " Доносническа България " са изпратили донос до Съвет за електронни медии поради това, че са били наименуван от мен " Доносническа България ".

" Доносническа България " се възмутили, че съм ги нарекъл " Доносническа България " и какво са създали? Написали са донос. Не е ли смешно? ", обърна се към публицистите Костадин Костадинов.

 

 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР