Целта на варненското съвещание на Националния съвет на СДС е

...
Целта на варненското съвещание на Националния съвет на СДС е
Коментари Харесай

Националното съвещание на СДС във Варна – с важни послания

Целта на варненското заседание на Националния съвет на Съюз на демократичните сили е партията да е крепко стъпила на земята, когато взема решения за понататъшното си пълноценно присъединяване в политическия живот на страната.

Това заключи ръководителят на синята партия във Варна доктор Янко Станев след съвещанието на Градския съвет на СДС-Варна. По думите му форумът ще е структуроoпределящ за бъдещето на синята партия.

Според Станев форумът би трябвало да насочи значими политически послания, от които преди всичко е определянето на Съюз на демократичните сили в дясното политическо пространство, а не против десните. На второ място варненския наследник водач акцентира, че през годините на прехода Съюз на демократичните сили е източвано еднообразно гневно както от извънредно десни, по този начин и от извънредно леви съперници. А маскираните като оздравителни процеси кръвопускания единствено са омаломощавали партията.

Политиката е изкуство на говоренето, само че и на броенето, сподели Станев. А най-точното преброяване минава през независимо явяване на избори. Според него всеки, който предлага други формули за коалиране, би трябвало ясно да уточни с кого, за какво и какъв резултат може да се чака./sdsvarna.net
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР