Целта на цялата риторика срещу т.нар. реч на омразата е

...
Целта на цялата риторика срещу т.нар. реч на омразата е
Коментари Харесай

Костадинов: „Управлението на омразата“ превърна държавата в страна от третия свят

Целта на цялата реторика против така наречен тирада на омразата е да прикрие последствията от политиката на омразата, от „ ръководството на омразата " – ненавист против нас, българите, против нашата страна – България.

Това казва в декларация на парламентарната група (ПГ) на „ “.

Политиката на омразата прогони зад граница милиони българи, трансформира здравната ни система в машина за пране на пари, „ ръководството на омразата “ унищожи българската промишленост, трансформирайки ни от индустриална страна в страна от третия свят, от страна-износител в страна-вносител на хранителни артикули, унищожи отбранителния капацитет на страната, демонтира просветителната ни система, посочи Костадинов. От „ “ означават, че популацията ни е с най-ниски приходи в Европа. За всичко това желаеме заслужено наказване и, когато го заявяваме ясно и изрично, „ ръководството на омразата “ ни упреква в тирада на ненавист, съобщи Костадинов. Да искаш наказване за нарушителите, е тирада на омразата, акцентира той.

Утре „ ръководството на омразата “, уважаеми сънародници, ще стартира да разрушава монументи на Ботев и Левски, тъй като съгласно него те са терористи, продължи депутатът.

По думите му единствената спънка пред това е „ “, по тази причина „ ръководството на омразата “ желае да унищожи „ “.

Последната седмица от пленарната сесия, преди лятната почивка на Народното събрание, ГЕРБ-СДС-„ Продължаваме промяната- “ и внесоха общ план на декларация, с която се осъжда езикът на омразата.

Позовавайки се на национални, европейски и интернационалните актове и рекомендации, Народното събрание декларира ясно и недвусмислено, че ще работи безрезервно, с всички законови средства, с цел да се опълчи на всяка тирада на омразата - без значение дали се отнася до прояви на антисемитизъм, ислямофобия, християнофобия, ксенофобия, или други форми на непоносимост и ненавист, в публични партийни връзки или в изявления от партийни поддръжници в партийни медии, които се оставят без последици, се показва в плана.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР