Целта на тази среща е да работим за развитието и

...
Целта на тази среща е да работим за развитието и
Коментари Харесай

На живо: В парламента дискутират два изключително важни закона за местната власт

Целта на тази среща е да работим за развиването и просперитета на българските общини. Смея да настоявам, че постоянно сме работили добре със сдружението на общините в България и през днешния ден още веднъж ще потвърдим това.

Това сподели зам.-председателят на парламентарната група на ГЕРБ и ръководител на Комисията по вътрешна сигурност и публичен ред Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987... към профила при откриването на работната среща-дискусия по предпочитани за общините тематики и законодателни начинания, която се организира в Народното събрание. В взаимния спорен конгрес с изключение на Цветанов вземат участие ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от... към профила, Ивелина Василева Ивелина Веселинова Василева е родена на 8 октомври 1969 година в... към профила, ръководител на Комисията по околната среда и водите, Искрен Веселинов, ръководител на Комисията по районна политика, благоустройство и локално самоуправление, депутати, зам.-министри от държавното управление, Даниел Панов, кмет на Велико Търново и ръководител Националното съдружие на общините в Република България, както и кметове на разнообразни общини.

"Тази среща е доказателство, че проблемите на българските общини са измежду главните цели на законодателната власт ", съобщи Цвета Караянчева. "Именно локалната власт е най-близко до хората и е най-добре осведомена с проблемите им. Нашата цел е да приемем едно положително законодателство, което да носи ефикасни изгоди на българските жители. Надявам се, че взаимната ни работа ще продължи да дава положителни резултати ", пожела тя.

"Законите, които ще дискутираме през днешния ден, са доста значими за локалната власт ", разкри Даниел Панов. "Въпросите, които ще обсъдим, са два - функционалностите на общините при запазване на публичния ред и функционалностите на общините при ръководството на язовирите. И двете тематики са доста дискутирини в последните дни. За нас е доста значимо и по двата въпроса да има решения и те да влязат бързо в законодателната система. Ние постоянно сме имали положителни контакти и положителни връзки с Народното събрание и се надявам, че това ще продължи ",.

Ивелина Василева и Искрен Веселинов също изрекоха упованията си, че днешната среща ще даде ползотворни резултати. "Надяваме се да има съответна връзка сред нас, тъй като това е значимо за всички български жители. Целта ни е да работим за тях ", оповестиха те.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР