Целта на създателя на ресторанта Beer Box Звезделин Минчев е

...
Целта на създателя на ресторанта Beer Box Звезделин Минчев е
Коментари Харесай

Да пийнем бира и да и хапнем на открито храна, направена на дървени въглища

Целта на основателя на ресторанта Beer Box Звезделин Минчев е основаване на подобен вид „ мобилни заведения за хранене “, които не са толкоз огромни като инвестиция, както е в един ресторант, само че опцията да бъде ситуирана в разнообразни точки е голямо преимущество за клиентите в градовете. Дава опция на хората, които не могат да си разрешат да отидат на ресторант за два или три часа, да хапнат небрежно качествена храна като в ресторант, само че на по-ниски цени.

Храната и бирата са създавани от самия шеф по негови лични предписания. Неговото предпочитание е бирата, която вари, да бъде опитана от оптимално доста хора. Както към този момент знаем от, това е първият ресторант, който предлага над 100 типа бира в България, както и лична марка жива бира „ Galeon “ - жанр, който навлиза в страната едвам преди година-две. Създавайки палитра от бири, той дава опция на клиента самичък да избере своята, съгласно личния си усет, а не да избира сред единствено няколко препоръчани. До момента на откриването няма различен ресторант, който да обезпечава на клиентите си толкоз доста типове бира.
 Насладете се на обичаните си спортни събития с бира в ръка Насладете се на обичаните си спортни събития с бира в ръка
Както всичко останало, по този начин и спорта стартира лека бавно да се възвръща след пандемията. Едно от заведенията в София,...

Обикновено, когато една бира се вари, тя би трябвало да отлежи най-малко 21 дни, след което може да се бутилира или налива. В Beer Box обаче тя отлежава цели 41 дни! По този метод освен ферментира, само че и се получава приятна за небцето газировка, на която всички фенове на бирата разчитат и я намират единствено и само в обектите на BeerBox в Люлин, бул. " Цариградско шосе " 7-11 км и бул. Александър Малинов.

Нека да поговорим още малко за храната. (избършете лигите) Пържените картофи, които се оферират в обектите на Beer Box са пресни, не са бланширани, а храната се прави на момента в така наречен Open Kitchen – клиентът може да види целия развой по приготвянето на храната му. Най-важното и това, което отличава тази верига от останалите бирарии и прави усета на храната радикално друг е, че тя се подготвя на дървени въглища, а не на електрически плочи, които сме привикнали да виждаме в заведенията за бързо хранене в страната.

 Хитовият бирен ресторант BeerBox Grill&Beer още веднъж посреща своите клиенти и другари Хитовият бирен ресторант BeerBox Grill&Beer още веднъж посреща своите клиенти и другари
" Въпреки сложния интервал, през който преминахме всички, и продължаваме да прекосяваме, ние сме запретнали високо ръкави и см...
Невероятната оферта, на която няма по какъв начин да устоите сега, е телешки бургер с пържени картофки, подготвен на дървени въглища, и бира единствено за 8,99лв! Може да си похапнете и от селските кюфтета и кебабчета, които са огромни и ръчно направени.

„ Концепцията на цялата верига от заведения на Beer Box е, че ще получиш оптимално качествена и чиста храна, без значение от обстоятелството, че се намираме навън пространство, на улицата. Храната не отстъпва по достолепие на тази от най-хубавите заведения за хранене. “, показа притежателят на заведенията Звезделин Минчев.

Огромното преимущество на заведението Beer Box Mobile на бул. " Цариградско шосе " 7-11 км е, че клиентите могат да употребяват паркинга на МЕТРО 1 изцяло гратис цели 2 часа! Това е голямо облекчение за всеки, който се е отбил да пазари и е огладнял, обикаляйки по щандовете. Както към този момент споменахме, храната се подготвя бързо, на момента и може да си вземете храна и за у дома когато и да е.
 Ресторантът BeerBox - цялата география на усета и бирите на едно място Ресторантът BeerBox - цялата география на усета и бирите на едно място
Бирария с над 100 типа бири. Вкусна храна, която е приготвена от професионални готвачи или опичаш самичък на грила на масата, з...

Нека ви кажем нещо, което никой различен не знае: Съвсем скоро Beer Box ще създадат събитие, което ще включва храна, бира, страхотна музика и приятна атмосфера. Ние се заемаме със задачата да те уведомим незабавно, откакто датата бъде оповестена.
Beer Box имат и невероятния проект да провеждат коледен базар с храна, греяно вино и тъмна опушена бира – няма потребност даже да загатвам вкусната скара! Приказка!
Хайде, отиди да пробваш вкусните бургери на дървени въглища. После ще ни благодариш!
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР