Целта на проверките и предотвратяване на груби нарушения на обществения

...
Целта на проверките и предотвратяване на груби нарушения на обществения
Коментари Харесай

Полицаи с автомати ще обикалят Бургас, качулки и ченгета може да видите и в кварталния магазин

Целта на инспекциите и попречване на груби нарушавания на публичния ред и антитерористични дейности

Служители от браншове “Специализираните полицейски сили ” и “Специалните тактически дейности ” към ОДМВР-Бургас и бургаската жандармерия, въоръжени с дългоцевно оръжие към този момент патрулират в местата с огромно скупчване на хора, каквито са централна градска част - ул. “Александровска ” и обособените коледни базари и къщички - в региона на ж.п. Гара Бургас и двете автогари, във външния периметър на огромните търговски вериги и моловете. Това оповестиха от пресцентъра на Областната дирекция.

Патрулите е допустимо да бъдат и смесени с водачи на служебни кучета, като задачата на инспекциите и попречване на груби нарушавания на публичния ред и антитерористични дейности. Подобни патрули са реализиране и в предишни години, като с изключение на външен периметър и покривана и вътрешна повърхност в огромни търговски обекти, като това по никакъв метод не е нарушавало естествената комерсиална активност и нормалния публичен живот.

Междувременно управлението на ОДМВР-Бургас е провело срещи с представители на частните охранителни компании и на извършващите инкасова активност за заостряне на вниманието и вземането на предохранителни ограничения за недопускане на възможни закононарушения, измежду които и грабежи на оборотни суми от огромни търговски обекти.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР