Целта на протеста е сваляне на правителството на Бойко Борисов

...
Целта на протеста е сваляне на правителството на Бойко Борисов
Коментари Харесай

Предупреждение към депутатите: Кажете на Борисов, че е срамно и си тръгнете

" Целта на митинга е събаряне на държавното управление на Бойко Борисов и предварителни избори. Сега е моментът депутатите да покажат, че са българи и жители, да си тръгнат от това Народно заседание и да кажат на министър-председателя, че това, което прави, е срамно за България ". Това съобщи един от " Отровното трио " - пиар специалистът Арман Бабикян.
Пред Българска национална телевизия той беше безапелационен, че даже сега има нарушаване на цивилен права - с по-големи периметри за сигурност, с които да се пречи на протестиращи да отидат в " Триъгълника на властта ".
 Съвети към протестиращи, в случай че бъдат задържани - на кои юристи да се обадят, дадени са телефони Съвети към протестиращи, в случай че бъдат задържани - на кои юристи да се обадят, дадени са телефони
Подготовката за днешното " Велико национално въстание " във Фейсбук е в действителност впечатляваща, само че на фона на всички апели и видеоклипове вп...
Не знам какво ще стане оттук-насетне - в случай че не могат да ръководят, да си потеглят. Диалогът започва с оставка, с предварителни избори и доверие към Народното събрание - а не защита, и отбрана с водни оръдия, изброи Бабикян. Според него, когато властта нарушава законите, не може да знае какво да чака от " своите жители ".
Народното събрание ще продължи да работи - за рестарт, ето в този момент с предлагането за нова конституция имаме какво да работим. Това да се вършат метежи е малко по-странно от митинги, разяснява пред Българска национална телевизия депутатът от ГЕРБ Маноил Манов.
Колегата му от " Обединени патриоти " Александър Сабанов се тормози от митингите, само че не го видя като " внушителен " - тъй като било значимо какъв брой хора го избрали и какъв брой в този момент стачкуват.
Още: " "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР