Целта на проф. Минеков беше да говори с някои от

...
Целта на проф. Минеков беше да говори с някои от
Коментари Харесай

Бабикян за Борисов: Премиерът рита топка, а в ЕП дебатират корупцията в България

Целта на проф. Минеков беше да приказва с някои от основните евродепутати, което той съумя да направи. Посещението на Европейския парламент беше доста потребно – тези хора трябваше да чуят от първа ръка какво се случва в България. Това съобщи Арман Бабикян, част от Отровното трио.

Пиар специалистът сподели, че „ българският министър-председател рита топка”, до момента в който проф. Минеков е в Брюксел, тъй като го е грижа за България, а той не е законен представител на българската власт.

„ Нормално беше да има най-малко един угрижен за България, на който му плащаме заплата – защо му плащаме, да играе футбол”, попита пиар специалистът.

Снощи, във Фейсбук групата „ Да намерим Бойко Борисов”, се появи видео, на което наподобява е министър председателят – вижда се единствено в тил, при спортния комплекс в „ Дианабад”. Предположението е, че той си потегля, откакто е играл футбол, само че няма фрагменти, които да го потвърждават.

Според Бабикян, по време на снощния спор се чули " доста неприятни неща за България ", а това е било значимо да се случи. " Никой не трябва да чака, че Брюксел ще пристигна и ще уволни Бойко Борисов ", акцентира пиар специалистът, само че дефинира дебатът като пестник в лицето на ръководещите.

„ ЕНП даде неприятен знак, тъй като забрани на Радан Кънев да приказва. Най-голямото политическо семейство в Европейски Съюз постъпи по този начин, както българите виждат, че се постъпва у нас – лиши думата”, акцентира Бабикян.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР