Целта на националната информационна кампания е да се наберат кадрови

...
Целта на националната информационна кампания е да се наберат кадрови
Коментари Харесай

В Пловдив разкриха предимствата на професията войник


Целта на националната осведомителна акция е да се наберат кадрови бойци, като концепцията е младежите да създадат осведомен избор за присъединение към редиците на Българската войска.

На второ място генерал-лейтенант. Илиев уточни нуждата да се сложи армията в центъра на вниманието на обществото, защото тя не е толкоз забележима изключително в спокойно време. БА извършва три задачи, едната от които е напълно в интерес на обществото - подпомагане при спешни обстановки.

Заместник-началникът на защитата сподели, че би трябвало да се приказва към този момент за морални полезности. " БА, като един от стожерите на моралността има право да приказва за моралните полезности. Искаме да сложим тези морални правила изключително пред младежите ", акцентира ген.-лейтенант Илиев.

По мотив националната осведомителна акция " Бъди боец " висшият военнослужещ уточни, че за пръв път се провежда толкоз огромна акция - тя е оповестена през октомври 2018 година, същинските събития започват през февруари 2019 година и ще завърши през ноември в старопрестолната столица Велико Търново.

Кампанията във всички градове минава по еднакъв ред. Най-важната част е осведомителната борса за представяне на другите типове войски. На тях се дава обширна и подробна информация, в това число за обществения пакет, като предварителна информация могат да дават и военните окръжия.

Резултати от акцията - ползата към службата пораства, през първите 9 месеца 2019 до момента са признати 600 бойци, максимален интерес има към Военновъздушни сили и Сухопътни войски, младши оператор, водач и други длъжности. 

Освен обезпечаване на претенденти акцията даде опция да редуцираме някои действия, бе обявено на конференцията: " Създадени са условия, когато приемем на работа - той да започва документ за достъп до класифицирана информация;

Българската войска дава опция за еднакъв старт, личностна реализация, постоянни приходи, кариерно развиване, сигурност. На първо място, с цел да избереш своето бъдеще в БА, би трябвало да съзнаваш, че работиш за обществото и би трябвало да си подготвен за всеотдайност в името на обществото, обясниха на конференцията от военното ведомство.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР