Целта на медиите би трябвало да е да са достоверни

...
Целта на медиите би трябвало да е да са достоверни
Коментари Харесай

Сакскобургготски: За 800 дни постигнахме доста по моето управление

 " Целта на медиите би трябвало да е да са достоверни и да предават истината, а не да се пояснява съгласно желания или политически вероятности. Много е значимо да има най-малко предпочитание да се съблюдава истината ", съобщи в особено изявление за Симеон Сакскобургготски.

Бившият министър председател взе присъединяване в Шестнадесетата международна среща на българските медии. Тя беше открита в Рилския манастир, а тематиката бе " Медии и истина ".

Руското издание " Аргументи и обстоятелства " разгласява материал, в който става дума за отпътували за Русия 20 т злато и 50 т сребро, а името на Цар Симеон също бе забъркано. Самият той оспори изказванията. 

" Това е сред фикция и детска приказка ", акцентира Сакскобугготски.

Той бе върнат в годините обратно към обещанието за 800 дни да усъвършенства живота на българите. По думите му това е било политическа калкулация да се усети във времето защо става тирада.

" Да се изправят нещата и да се получат известни резултати. Тази фамозна фраза не престават да ми я напомнят. Може би за 1000 дни постигнахме много. Бих пожелал от все сърце на бъдещите управници да съумеят за 800 дни или даже за по-кратко ", сподели още Симеон II.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР