Целта на левите (независимо как иначе се определят) партии в ...

Целта на левите (независимо как иначе се определят) партии в

Москов: Истинските кражби са публичните системи, които без контрол пилеят парите на хората

Целта на левите (независимо по какъв начин другояче се определят) партии в Европейски съюз през финалните години беше да няма рандеман на въглища, газ и петрол на нашия континент, да бъдат спрени изследванията на всевъзможни залежи, а добивът в съществуващите да стане толкова безценен, че да е невероятно да бъдат експлоатирани. Днес това към този момент е реалност, се споделя в позиция на Петър Москов от КОД, изпратена до медиите.

Европейската левица, дружно с Европейската народна партия, където дисциплиниран член е ГЕРБ, победиха и наложиха своята воля. Сега жънем техните резултати. А те са-плащаме 60% политически налог върху енергията, която, несъмнено не излетява в небето да се бори с въглеродните излъчвания, а влиза в джобовете на съответни притежатели на компании от сектора. Това е реалната причина за повишаването на катарама и българските партии и държавни управления са съпричастни към тази вина.

Ако прочетем предизборните стратегии на ГЕРБ и " Демократична България " от преди няколко месеца ще забележим, че в действителност техните обещания през днешния ден са реализирани, като въвеждането на този налог, и са измежду директните аргументи за скока на енергията с 60%. Днес Европа и ние живеем в изискванията на победила лява политика. Това реализираха, до момента в който ни изясняват, че нямало ляво и дясно. Има ляво, ето го-то е 60% по-безценен живот с политическо решаване на европейските водачи. Това е лявото, това няма нищо общо със свободната стопанска система, с конкурентния маркет и с ненамесата на политиката и страната в бизнеса.

Национално обединяване на десницата споделя-опция за понижаване на стойностите има и тя е в потреблението на лични енерговъзобновяеми източници и разкъсване на тясната енергийна взаимозависимост единствено от съветския газ. Проблемът е, че задачата на голяма част от ръководствата през финалните години беше България да няма различен източник, с изключение на съветски газ.

Национално обединяване на десницата упорства България да въведе мораториум върху този политически налог за 1 година. В това време да се приключи трасето Комотини-Стара Загора, което може още при започване на февруари да стартира да доставя на ниска цена газ от Азербайджан, и неотложно да инвестира в завършването на каскадата на Горна „ Арда “ и ПАВЕЦ „ Чаира “ и електроцентралата Никопол-Турну Мъгуреле, за които нито едно държавно управление няма отговор за какво са спрени, с изключение на очевидния, с цел да не конкурират с ниските си цени съветския газ. Това аз назовавам „ премислена кражба от джоба на всеки българин “, добави Москов.

И всичко това е свързано и с голямата тематика за кражбите в България. Днес доста приказват, само че реалните обири са всички обществени системи, които без надзор пилеят парите на хората. И когато аз, като министър, се пробвах да спра това, и да въведа реални надзор върху метода, по който се харчат парите на българите за опазване на здравето, незабавно бях даден на прокуратурата. А въведеният надзор беше отритнат и преустановен. Защото това е отработена система и всеки, който се пробва да я наруши, незабавно бива осъден. Тази система се държи от задкулисието, основано от някогашната номенклатура на Българска комунистическа партия и Държавна сигурност. Затова Национално обединяване на десницата упорства за лустрация или български закон „ Магнитски “, който да отбрани парите на данъкоплатците и страната от компаниите и корупционните схеми на мошениците.

Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 година ще е неповторим ден, когато ти ще гласуваш по едно и също време за съответен човек (мажоритарен избор на президент) и за опис от хора (подбрани от и правилни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?

Източник: fakti.bg