Целта на кампанията е да организира тържества и концерти за

...
Целта на кампанията е да организира тържества и концерти за
Коментари Харесай

Сдружението на сираците започна благотворителната инициатива „Коледа за всяко дете“

Целта на акцията е да провежда тържества и концерти за малчугани от фамилии с невисок обществен статус , както и деца от центрове за настаняване от фамилен вид в страната, като по време на проведените събития Дядо Коледа ще зарадва всяко дете с подарък . В рамките на националната самодейност „ Коледа за всяко дете “ ще бъдат подкрепени с хранителни артикули деца от фамилии с тежки обществени и здравни индикации .

Коледа за всяко дете има за цел да стигне до повече деца в потребност от дребни обитаеми места в страната и да им достави наслада в навечерието на най–светлия християнски празник Рождество Христово . Всеки, който желае може да ги поддържа като подари средства:

ПЪРВА ИНВЕСТИЦИОННА БАНКА
Титуляр: Национално съдружие на сираците в България
IBAN: BG82FINV91501203760211
BIC:FINVBGSF
Основание: Дарение „ Коледа за всяко дете “

„ Вярваме, че с поддръжката на положителни хора ще успеем да подарим повече усмивки и топлота на децата, които с неспокойствие чакат остарелия белобрадец “, заключи ръководителят на НССБ Слави Михайлов . Той благодари на всички дългогодишни сътрудници и другари, с помощта на които самодейността бележи триумф през миналите години.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР