Целта на “ и Демократична България“ е да бъдем номер

...
Целта на “ и Демократична България“ е да бъдем номер
Коментари Харесай

Лорер: Надявам се да успеем да излъчим правителство на малцинството

Целта на „ “ и „ Демократична България “ е да бъдем номер едно на идните парламентарни избори и да излъчим устойчиво държавно управление на малцинството. Това сподели през днешния ден пред медии във Варна, който бе измежду участниците в кръгла маса, отдадена на проблемите в опазването на здравето в района.

Според него ще е извънредно мъчно, даже невероятно, двете обединения да завоюват цялостно болшинство в бъдещия парламент.

Кабинетът, който ще предлагаме като първа политическа мощ обаче, ще има доста ясна стратегия за промени, каквито по един или различен метод всички политически сили споделят, че поддържат, уточни Лорер.

Той изрази вяра това да докара до задоволителна поддръжка, с цел да има страната устойчиво държавно управление на малцинството.

Лорер разяснява, че за двете обединения е било значимо да реализират обединяване за явяване на изборите.

,,Въпреки междуличностните условия, най-важната задача е да спечелим оптимален брой депутатски места'', изясни политикът и уточни, че най-вероятно още веднъж ще бъде отпред на листата във Варна, като в нея ще влязат доста разпознаваеми за жителите хора.

Лорер добави, че двете обединения са се договорили кои ще са водачите на листи, в този момент ги структурират и построяват общата предизборна стратегия.

Според него обединяването на двете партии може да преодолее и нежеланието на хората да гласоподават.

На тази акция най-важното обръщение към българите ще бъде тъкмо това - че ние, силите, които се борят за обективна България, сме дружно, уточни Лорер.

Той добави, че през октомври ще бъде огромната борба за градовете на локалните избори. По думите му двете обединения ще стартират с решение за обща кандидатура за кмет за София, а по-късно - и за основни огромни градове, като посочи, че за Варна надали ще има несъгласия към номинацията. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР