Целта на гражданската защита е да поддържа едно ядро от

...
Целта на гражданската защита е да поддържа едно ядро от
Коментари Харесай

Костадинов: Главните прокурори през последните години пазят организираната престъпност

" Целта на гражданската отбрана е да поддържа едно ядро от доброволци ", съобщи водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов.

Всички операции и внушения, че " Гражданска отбрана " би ни върнала към времето на социализма са " много плитки и обикновени ", беше безапелационен той. За " Възраждане " е значимо да се консолидира доброволческият запас на страната.

" Какъвто и да е сегашният модел за ръководство на рецесии, в случай че въобще имаме подобен. Аз персонално виждам нещо, което ме ужасява. Държавата ни съществува единствено по инерция. Цели държавни системи се крепят на косъм и шанс ", съобщи пред Българска национална телевизия Костадинов.

От партията оферират да се възвърне " Гражданска отбрана " като обособена организация. Не са получили отговор и какво се е случило с оборудването на " Гражданска отбрана ".

" Не можаха да ми кажат къде са отишли всички тези масиви, а това е материално застраховане, което коства милиони ".

Или възвръщаме " Гражданска отбрана " или при идващото злополучие - при идващия пожар, при идващото огромно сходно злощастие като в Елин Пелин, отново ще се постанова да идват хора, които желаят да оказват помощ, а полицията да ги гони, посочи водачът на " Възраждане ".

Костадин Костадинов разяснява и настоящи политически сюжети.

" Не е значимо кой е, а какво прави основният прокурор. Независимо от личността те вършат едно и също - пазят проведената престъпност ".

И добави, че това може да се каже за всеки основен прокурор през последните 10, 15 години. Костадинов сподели, че са видели борба за преодоляване на правосъдната система.

" Сблъскаха се две лобита - на Пеевски, който еднолично управлява прокуратурата, а другото е лобито на кръга към ПП-ДБ ". Цялата правосъдна промяна била направена " нескопосано ", съгласно Костадинов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР