Целта на ГЕРБ е да подготви така нещата, че отборът

...
Целта на ГЕРБ е да подготви така нещата, че отборът
Коментари Харесай

Тома Биков: ГЕРБ са отворени към всякакъв тип формули

Целта на ГЕРБ е да приготви по този начин нещата, че тимът ни за изборите да бъде в оптимално добра кондиция. Явихме се на избор преди четири месеца, по тази причина няма по какъв начин да има някакви радикални промени в листите. Това сподели Тома Биков от ГЕРБ в предаването „ Събуди се " по Нова телевизия.

Дали Бойко Борисов ще бъде народен представител или не, той е част от взимането на решенията на групата, съобщи Биков. „ В този смисъл за нас не би се трансформирало нещо значително ", разяснява той.

Биков разясни, че от ГЕРБ са отворени към всевъзможен вид формули, които биха могли да дадат оптимално необятна поддръжка за едно държавно управление. „ За нас занапред е ясно, че няма да има партия, която сама да излъчи държавно управление. Посланията, че Политическа партия се борят за 121 депутати е прахуляк в очите на гласоподавателите. По-добре да подходим малко по-честно и отговорно, тъй като загубихме последните две години като благоприятни условия за развиването на страната ", съобщи Биков.

„ Шенген " и еврозоната са такива пропуснати шансове за развиването ни, уточни той.

За анулираното от съда решение на ЦИК, Биков съобщи, че най-важно е доверието в изборния развой. „ Мотивацията на ЦИК е по-скоро да улесни протокола, само че реализират резултата, в който се стартира, че надали не ще има имитация ", разяснява той.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР