“Целта на г-н Божков е да оправдае себе си с

...
“Целта на г-н Божков е да оправдае себе си с
Коментари Харесай

Красимир Ципов: Изказванията на Божков целят да го оправдаят, но мястото за това е съдът

“Целта на господин Божков е да оправдае себе си с изявленията си, защото той е обвинен по доста посоки. Но мястото, където би трябвало да го направи, е пред съда, а за задачата би трябвало да се върне тук “. Това сподели зам.-председателят на парламентарната група на ГЕРБ Красимир Ципов в студиото на “Беновска пита “.

Обвиненията, че властта е помогнала за противозаконната активност, в която е упрекван Васил Божков, не са основателни, съгласно Ципов, който акцентира, че предприемачът е стартирал активността си още от зората на демокрацията.

“Ще има наложителна карантина, наложителна изолираност и други ограничения от предпазен темперамент “, сподели Красимир Ципов по повод измененията в Закона за здравето, които усилват административната отговорност на здравния министър. “Целта е всички тези ограничения да се ползват с актове на министъра на опазването на здравето, а те да подлежат на правосъден надзор “.

Краят на изключителното състояние и облекчаването на ограничаващите ограничения би трябвало да оказват помощ на Българска социалистическа партия, с цел да реши вътрешните си проблеми, съгласно зам.-председателя на ПГ на ГЕРБ. “Няма спънка след 13 май сътрудниците от Българска социалистическа партия да си създадат всички събрания, мероприятия и конгрес, с цел да си решат проблемите в партията, стига да съблюдават всички ограничения за сигурност “, разяснява още той.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР