"Целта на Бойко Борисов е да управлява еднолично. Той страшно

...
"Целта на Бойко Борисов е да управлява еднолично. Той страшно
Коментари Харесай

Ген. Атанасов: Бойко Борисов обича европейските пари, но не и европейските правила

"Целта на Бойко Борисов е да ръководи еднолично. Той ужасно доста обича европейските пари, само че не обича европейските правила. Монополизират се главните браншове на стопанската система. Гръбнакът на демократичната страна е погубен ", съобщи водачът на ДСБ Атанас Атанасов пред десните. Те събраха на конгрес, с цел да преборят превзетата страна.
"Имаме фиктивно битие на разделяне на управляващите ", уверен е водачът на тъмносините. На процедура имаме единна и неделима власт, посочи Атанасов. Той подлага на критика, че има очевидно обезличаване на институциите.
На Борисов му трябвали безделници и той такива си ги е избрал, по думите на Атанасов. За задачата е основана партийна номенклатура, която е взета от нападателната незначителност, по мнението му. Те обслужвали страната. Парите от публичните поръчки се раздават на доближените. Част от модела е следената корупция, корупцията е повсеместна през днешния ден, неудовлетворен е Атанас Атанасов. Когато корупцията не се синхронизирала с страната, идвал суджукът. Олигархията през днешния ден е движеща мощ на напредъка, продължи с рецензиите тъмносиният лидер.
"Поддържа се репресивна машина за елиминиране на неуместните на властта. Ето това имаме на терен в България. ", посочи Атанасов.
Този модел имал за цел заграбване на колкото се може повече пари.
"Пари, власт, пари-това е механизмът, по който през днешния ден действа страната ", съобщи още водачът на тъмносините. Той настоя за възобновяване на правовата страна. Днес Народното събрание бил еднороден, по мнението му. Там има казионна съпротива, която на всичкото от горната страна е разцепена, уверен е Атанас Атанасов. Той уточни, че десните трябвало да отлеят фундамента, с цел да изискат властта и да отвоюват страната.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР