Целта на американските биолаборатории в постсъветското пространство е да събират

...
Целта на американските биолаборатории в постсъветското пространство е да събират
Коментари Харесай

САЩ са създали биолаборатории в Украйна, интересуват се от разпространението на вирусите

Целта на американските биолаборатории в постсъветското пространство е да събират биологични материали и да изследват спецификата на разпространяването на вирусите, съобщи съветският президент Владимир Путин. Той напомни, че Русия от дълго време сигнализира за военно-биологичната интензивност на Съединени американски щати в района, съобщи ТАСС.

" Както знаете, Пентагонът е основал десетки профилирани биолаборатории и центрове в нашия общ район. И те никога не се занимават с оказване на здравна помощ на популацията на тези страни. Основната им задача е да събират биологични материали и учат за свои цели спецификата на разпространяването на вируси и рискови заболявания ", сподели Путин по време на среща на върха на Организацията на Договора за групова сигурност (ОДКБ) в Москва.

" Сега в хода на специфичната интервенция в Украйна са получени документални доказателства, че в непосредствена непосредственост до нашите граници в действителност са основани съставни елементи на биологични оръжия, в нарушаване на конвенциите за възбрана на биологични оръжия. Разработваха се вероятни способи и механизми за дестабилизиране на епидемиологичната конюнктура в постсъветското пространство ", сподели още Путин.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР