Целта, която преследваме с обединението с Продължаваме промяната“ за изборите

...
Целта, която преследваме с обединението с Продължаваме промяната“ за изборите
Коментари Харесай

Ивайло Мирчев: Целта ни е обединението ДБ и ПП да е първа политическа сила

Целта, която преследваме с обединяването с „ Продължаваме промяната “ за изборите на 2 април, е да сме първа политическа мощ и да получим първия мандат.

Това сподели депутатът от „ Демократична България “ Ивайло Мирчев в ефира на Нова телевизия.

Попитан допустимо ли е към тях да се причислят и Национална движение „Симеон Втори", той отговори, че те имат малко по-различна роля на тези избори – да лишават гласове от избрани партии.

„ Не ме интересува Национална движение „Симеон Втори", а страната ни да си осъществим задачите. Може да възкръсват каквито си желаят политически зомбита “, сподели той.

„ Лансираме единствено концепцията да сме първа политическа мощ, само че с ясното схващане, че няма да имаме 121 депутата. Но по-късно ще е доста мъчно на ГЕРБ да изясни на гласоподавателите си за какво не ни поддържат и не желаят да има държавно управление. Само тъй като някой не харесва някой не е причина да вървим още веднъж на избори “, изясни депутатът от Демократична България.

Мирчев е безапелационен, че желаят да вземат ръководството на страната и да не позволен ГЕРБ да се върнат на власт, тъй като това ще е нездравословно за страната.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !  
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР