Целта им е спортът да върви напред. Не знам подробности

...
Целта им е спортът да върви напред. Не знам подробности
Коментари Харесай

Стартираха преговори за примирие в щангите

" Целта им е спортът да върви напред. Не знам детайлности за разговора. Нещата обаче вървят на добре. Големи хора са, интелигентни, мисля, че ще излезем от тоя батак ", разяснява Иванов.
 Щангистите и Иван Иванов бяха наградени за тим и треньор №1 на месец юни Щангистите и Иван Иванов бяха наградени за тим и треньор №1 на месец юни
Той добави, че националите също са се срещнали с Колев. " Имам уверението, че обстановката се развива позитивно. Ще има и заплати, и стипендии в най-скоро време. Досега всичко се правеше напук, само че и двамата са стигнали до извода, че по този начин не може да се продължава. Най-вероятно ще се стигне до обединяване.

Моята работа е в залата, а не при договарянията. Трябва на 31 юли да стартираме подготовката за международното, тъй като към този момент няма време ".
11  Иван Иванов и щангистите с наградата за тим и треньор за месец юни
Избраният на последното общо събрание Маджид все още не е вписан като президент заради поредица от съдебни ходове от страна на Колев.

Допълнително напрежение породи и забавянето на възнагражденията, заради което четирима от петимата европейски шампиони от Тирана 2022 заплашиха да напуснат националния отбор. Вследствие на скандалите спортният министър в оставка Радостин Василев се закани да отнеме лиценза на централата.

btvsport.bg

Снимки: Борислав Цветанов

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР