Целта е всички заедно - институции и партии, да търсят

...
Целта е всички заедно - институции и партии, да търсят
Коментари Харесай

Румен Радев: Целта, като краен резултат, е да имаме легитимно избран парламент

Целта е всички дружно - институции и партии, да търсят най-хубавото решение в полза на българите, на опазване на тяхното здраве, на тяхното право на избор и на доверие в изборния развой, тъй че ние да имаме като краен резултат естествена изборна интензивност и един законно определен парламент. Това сподели президентът Румен Радев при започване на срещата с Политическа партия " ИТН ".

Президентът стартира съвещания с извънпарламентарни политически партии на " Дондуков ". Разговорите са част от поредицата съвещания по отношение на организацията и провеждането на идния парламентарен избор.

" Ние считаме, че консултациите с извънпарламентарните партии са значими освен за осъществяване на конституционното състояние, че политическият живот в България се основава върху правилата на политическия плурализъм, само че и тъй като тези избори за първи път ще бъдат в условия на пандемия ", сподели президентът. По думите му това постанова отговорност, нараснали старания освен в институциите, само че и от всички политически субекти, без значение дали са показани все още в българския парламент.

" Трябва да се направи всичко допустимо, с цел да се подсигурява здравето на българите, тяхното право на избор и да се подсигурява доверие в изборния развой, в неговата бистрота, в неговата почтеност ", добави той.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР