Целта е те да не притесняват местните жители. Как сте

...
Целта е те да не притесняват местните жители. Как сте
Коментари Харесай

Дания ще изпраща криминално проявени мигранти на безлюден остров

Целта е те да не тормозят локалните поданици. Как сте стигна до това решение и какво ще съставлява профилираният център - споделя Теодора Гатева.

Линдхолм, провинция Вординборг, на към 100 км от датската столица Копенхаген.

На този остров се обитават проучвателен лаборатории. До няколко месеца те ще бъдат трансформирани в профилиран център за престъпно проявени чужденци.
Кристиан Йенсен, министър на финансите на Дания: Създаваме този център, с цел да има къде да настаним престъпно проявени чужденци, с цел да избегнем опцията те да продължат с действията си.
Тук ще се приютяват бежанци, на които им е отказано леговище и са направили закононарушения. Или чужденци, които нямат позволение да останат в Дания, само че заради законови аргументи - като липса на документи, да вземем за пример, не могат да бъдат депортирани. Островът, който е с размерите на близо 10 футболни стадиони, не е затвор, разясняват датските управляващи. Линдхолм се намира на 2 км и 800 метра от най-близкия бряг. Ферибот ще има, само че той няма да се движи непрекъснато. Обитателите на центъра ще бъдат задължени да нощуват в него.

Всъщност Линдхолм е компромисното решение сред ръководещата консервативна партия и съдружния и анитимигрантски сътрудник - Датската Народна партия.
Петер Скооруп, Датска Народна партия: Проблемът до момента беше, че мигрантите нарушители живееха покрай нашите жители, в градовете ни. На остров, който се намира на към 3 км от брега, ще е по-трудно.
Основната задача е мигрантите да бъдат елементарно следени, считат от датското държавно управление. Ще бъде обезпечено непрекъснато полицейско наличие.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР